Intra in Top ECO Scoala Editia a 3-a

Intra in Top ECO Scoala Editia a 3-a
Intra in Top ECO Scoala Editia a 3-a

ECDL ROMANIA lanseaza a 3-a editie a campaniei concurs « Top ECO Scoala » prin care se urmareste sustinerea initiativelor pe teme ecologice organizate de elevi si profesori in scolile din toata tara. Informati-ne ce activitati ecologice desfasurati alaturi de colegii si profesorii vostri in aceasta primavara si puteti da un exemplu pentru toti ceilalti. Cele mai populare proiecte de mediu intra in Top ECO Scoala si vor fi premiate.

Elevii si profesorii care si-au propus sa protejeze mediul inconjurator in perioada martie – mai 2013, pot inscrie actiunea desfasurata in Top ECO Scoala pe adresa [email protected] pana la data de 20 mai 2013 inclusiv si ECDL ROMANIA va premia cele mai populare evenimente.

Evenimentele inscrise in campanie vor fi facute cunoscute prin intermediul site-ului www.clickpeverde.ro si pe pagina Facebook ECDL ROMANIA VERDE, unde, cei care vor primi cele mai multe comentarii (comment-uri) pentru ECO proiectele desfasurate vor putea castiga premii interesante.

Regulamentul complet al campaniei poate fi accesat pe www.clickpeverde.ro si www.ecdl.ro, dar si pe pagina Facebook ECDL ROMANIA VERDE.

Arata-ne cat de ECO este scoala ta si sigur altii vor invata de la tine.

Intra in Top ECO Scoala !

„Top ECDL Scoala” face parte din campania „Click pe verde!” lansata de ECDL ROMANIA in vara anului 2009. „Click pe verde!” isi propune ca fiecare individ sa se responsabilizeze si sa se implice in activitati ecologice, oferind fiecaruia posibilitatea de a manifesta o atitudine personala, responsabila fata de mediul in care traieste, dar si sa inteleaga mai bine rolul tehnologiei, al computerului ca sursa de informare si comunicare in a schimba in bine mentalitati.

ECDL ROMANIA

Permisul european de conducere a computerului (ECDL – European Computer Driving Licence) este cel mai raspandit program de certificare a competentelor digitale recunoscut la nivel international in 148 de tari si numara pana in prezent peste 12 milioane de persoane inregistrate in program.

In afara Europei, certificarea este cunoscuta sub numele ICDL (International Computer Driving Licence).

Permisul ECDL nu are limita de valabilitate in timp, competentele digitale fiind certificate pe viata, in conformitate cu programele analitice aferente fiecarui modul, aflate in vigoare la momentul sustinerii examinarii.

Certificarea ECDL este vendor-independent, examenele pot fi sustinute pe mai multe suite de aplicatii.

ECDL ROMANIA este Operatorul National al licentei ECDL in Romania, cu o retea de peste 700 de centre de instruire si testare acreditate pe intreg teritoriul tarii.

Programul este administrat la nivel mondial de catre ECDL Foundation, principala autoritate de certificare ECDL.

Pentru mai multe informatii accesati www.ecdl.ro sau www.ecdl.org , www.equalskills.ro

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente