Investitie de mediu de 16 milioane euro la Ford

  0
  440
  Ford a început oficial ieri să producă, în Germania, cel mai mic motor pe benzină al său

  Directorul uzinei Ford Craiova, Dionisio Campos, a anuntat ieri ca Ford Romania a prevazut alocarea a 16 milioane euro pentru imbunatatirea conditiilor de mediu in fabrica.
  investitie de mediu la ford
  „Va asigur ca aceasta uzina va fi un model pentru industria automobilistica. O vom trata asa cum tratam pe celelalte fabrici. Pentru inceput, ne preocupa certificatul ISO 140001, de mediu. Suntem in proces de a imbunatati infrastructura existenta. Vom interveni si la statia de epurare a apelor uzate din fabrica. Printre primele investitii pe care le-a realizat Ford Romania la Craiova sunt cele de mediu”, a declarat Dionisio Campos.

  Directorul Ford Craiova a participat la dezbaterea publica organizata de Primaria Craiova in vederea obtinerii autorizatiei integrate de mediu pentru sectiile de turnatorie, motor si cutii de viteze ale fabricii craiovene.

  In timpul dezbaterii publice, autoritatile locale au analizat documentatia depusa de SC Ford Romania SA, pentru obtinerea autorizatiei de mediu.

  Potrivit Monicai Mateescu, directorul Agentiei pentru Protectia Mediului Dolj, procedura de obtinere a autorizatiei integrate de mediu se va incheia in luna aprilie a anului acesta.

  Sursa: Evenimentul Zilei

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.