Kim Jong-il isi indeamna tara, prin testament, sa continue sa dezvolte arme nucleare, biologice si rachete balistice

Kim Jong-il isi indeamna tara, prin testament, sa continue sa dezvolte arme nucleare, biologice si rachete balistice

Liderul nord-coreean Kim Jong-il isi indeamna tara, in testamentul pe care l-a lasat, sa continue sa dezvolte arme nucleare, biologice si rachete balistice.
“Sa aveti in vedere ca dezvoltarea permanenta si mentinerea de arme nucleare, rachete balistice si arme biologice este singurul mod de a mentine pacea in peninsula coreeana. Sa nu lasati niciodata garda jos”, scrie fostul lider, potrivit saptamanalului Shukan Bunshun.

Potrivit acestei reviste, Lee Yun-keol, directorul Centrului de cercetare sud-coreean NK Strategic Information Service Centre (NKSIS), a aflat ultimele dorinte ale lui Kim Jong-il, tatal noului lider nord-coreean Kim Jong-un, printr-o “persoana foarte apropiata de un oficial nord-coreean de rang inalt”, scrie MEDIAFAX.

“Lee (Yun-keol) ne-a dat numele si functia sursei sale, iar in acest fel am apreciat ca informatiile de care dispune sunt credibile”, a precizat saptamanalul in acest articol.

Directorul NKSIS a lucrat anterior pentru organizatia nord-coreeana insarcinata cu protejarea familiei Kim, unica dinastie comunista din lume, creata de tatal lui Kim Jong-il, Kim Il-sung, pe al carui centenar se pregateste sa il celebreze actualul regim.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente