Primaria Municipiului Ploiesti deruleaza sambata, 7 aprilie, o actiune de completare cu puieti a padurii de stejar din zona Centurii de Est a orasului

Primaria Municipiului Ploiesti deruleaza sambata, 7 aprilie, o actiune de completare cu puieti a padurii de stejar din zona Centurii de Est a orasului

Primaria Municipiului Ploiesti, prin SC SGU Ploiesti SRL, in parteneriat cu Asociatia “Mai Mult Verde” deruleaza sambata, 7 aprilie, o actiune de completare cu puieti a padurii de stejar din zona Centurii de Est a orasului.

In cadrul acestei actiuni, vor fi plantati 5.000 puieti din speciile stejar, frasin, paltin, la actiune participand in jur de 150 de voluntari din Ploiesti si Bucuresti, printre acestia numarandu-se si angajati ai primariei municipiului Ploiesti si ai SC SGU Ploiesti SRL.

Persoanele care doresc sa participe la aceasta actiune de voluntariat sunt invitate sambata, 7 aprilie, incepand cu ora 10.00 in zona Centurii de Est a orasului (in vecinatatea rafinariei Lukoil). Activitatile de impadurire a terenului de 10 ha din zona Centurii de Est a orasului au inceput in anul 2009 cand, in cadrul aceluiasi parteneriat, au fost plantati 50.000 de puieti de stejar, la actiune participand peste 300 de voluntari.
De asemenea, in perioada urmatoare, angajatii SGU vor mai completa cu 10.000 de puieti golurile ramase in urma plantarii din cadrul campaniei „Tara lui Andrei”, pe Centura de Vest a orasului.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente