Kronospan militeaza pentru un mediu curat

  0
  451
  Acțiuni de educare și conștientizare ecologică în Focșani, Odobești și Mărășești
  Kronospan militeaza pentru un mediu curat

  100 de voluntari au adunat zeci de saci cu gunoaie dintr-o padure din zona „La Iepure”. Actiunea de ecologizare, organizata de compania Kronospan, intr-o padure din cartierul Racadau are ca scop tragerea unui semnal de alarma asupra importantei unui mediu curat.

  Ca in fiecare an, Kronospan continua seria de activitati de ecologizare si plantare puieti, demonstrand comunitatii cat de important este sa traim intr-un mediu curat. Actiunea de ecologizare, pe care au desfasurat-o ieri, face parte din proiectul „Mereu verde”, demarat de Kronospan inca din 2008 la Brasov si Sebes. La randul sau, proiectul face parte din politica de protectie a mediului a companiei Kronospan.

  „Si anul acesta am decis sa continuam proiectul nostru de ecologizare. Tinem sa le multumim partenerilor nostri si elevilor implicati. Vrem sa aratam comunitatii ca avem nevoie de un mediu curat. Am decis sa-i implicam pe copii pentru ca acestia sunt cei care pot transmite mesajul nostru intregii comunitati brasovene”, a declarat Oana Bodea, manager PR al companiei Kronospan.

  Tinerii, voluntari de nadejde

  In general, la toate actiunile de ecologizare si plantare initate de Kronospan cei care s-au implicat au fost elevii si studentii. De data aceasta, voluntari au fost 100 de copii din judetul Brasov. Mai exact, mesajul transmis de Kronospan cu privire la protectia mediul a fost inteles de o clasa de elevi de la Colegiul „Mircea Cristea”, elevi de la Scoala Generala din Stupini si cativa copii de la Asociatia Transylvanian Rugby, care au adunat sacii cu deseuri.

  Actiunea de ieri a fost realizata in parteneriat cu Primaria Brasov, Regia Publica Locala a Padurilor Kronstadt si firma Urban, care a pus la dispozitie sacii, manusile si masinile de colectare. „Ne face placere sa ne implicam in activitatile de ecologizare organizate de cei care doresc sa participle la curatenia orasului. Este laudabil ca tinerii participa la astfel de actiuni de protectia mediului”, a declarat Gabriela Predoiu, sef commercial Urban SA.

  In perioada urmatoare, in cadrul proiectului „Mereu verde”, initiat de Kronospan vor fi impadurite 10 hectare de padure la Brasov si 10 hectare la Sebes, asta dupa ce, pana acum, la Brasov si Sebes s-au plantat 30 de hectare de padure.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.