La Antipa, in spatele usilor inchise! Animale disparute din fauna Romaniei

  0
  594
  La Antipa, în spatele uşilor închise! Animale disparute din fauna României
  La Antipa, in spatele usilor inchise! Animale disparute din fauna Romaniei
  La Antipa, in spatele usilor inchise! Animale disparute din fauna Romaniei

  Muzeul National de Istorie Naturala „Grigore Antipa” continua seria intalnirilor cu specialistii Muzeului, grupate in cunoscutul ciclu de conferinte La Antipa, in spatele usilor inchise.

  Sambata, 5 Aprilie 2014, incepand cu ora 11.00, va invitam, in Sala Multimedia, sa participati la conferinta intitulata „Animale disparute din fauna Romaniei”, sustinuta de catre dr. Oana Paula POPA, specialist in studiul molustelor.

  Conferinta „Animale disparute din fauna Romaniei” ne va oferi prilejul sa depanam, impreuna, „amintiri” legate de cateva dintre speciile de animale care au trait pe teritoriul tarii noastre.

  Sambata dimineata, vom afla lucruri interesante legate de biologia unor specii, precum marmota, bourul, zimbrul, vulturul si dropia. Nu in ultimul rand, vom afla, cum anume se desfasoara programele de reintroducere a unora dintre speciile respective pe teritoriul tarii noastre.

  Inscrierea participantilor se poate face in limita a 70 de locuri la telefon: 021.305.60.31 sau pe e-mail: [email protected].

  Participarea la eveniment se face pe baza biletului de vizitare a Muzeului: elevi si studenti – 5 lei, pensionari – 10 lei, adulti – 20 de lei.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.