Prescolarii, uniti pentru salvarea mediului

Prescolarii, uniti pentru salvarea mediului
Prescolarii, uniti pentru salvarea mediului

Prescolarii de la Gradinita nr.10 din Focsani, structura a Gradinitei nr.13, au sarbatorit Ora Pamantului printr-un frumos spectacol, sustinut pe scena Ateneului Popular „Mr. Gh. Pastia“ din Focsani. Copiii au fost coordonati de cadrele didactice Olia Toader, Sofia Huma si Andreea Lungu. Acest spectacol a facut parte din proiectul educational „O singura planeta! Impreuna pentru viitor“, initiat si coordonat de educatoarea Andreea Lungu, in parteneriat cu Primaria Municipiului Focsani, Ocolul Silvic Focsani si Universitatea „Bioterra“ Bucuresti – filiala Focsani. Prichindeii au dansat si au cantat pentru a atrage atentia spectatorilor prezenti cu privire la importanta protejarii mediului inconjurator.

Activitatile din cadrul proiectului „O singura planeta! Impreuna pentru viitor“ vor continua pe parcursul „Saptamanii Altfel“, cand micutii vor lua parte la o dezbatere privind reducerea poluarii la nivelul municipiului Focsani. De asemenea, prescolarii vor igieniza curtea gradinitei, vor planta flori si puieti de arbori.

Tot saptamana viitoare, elevii vor prezenta lucrari plastice, care vor fi expuse in Piata Unirii, pentru a le prezenta focsanenilor viziunea copiilor cu privire la efectele nocive ale poluarii. Vineri, Gradinita nr.10 organizeaza si un atelier EcoCreativ, la care pot participa atat prescolarii si cadrele didactice, cat si parintii.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,345FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente