„Lasa celor care vin o lume curata!”

  0
  404

  „Lasa celor care vin o lume curata!” Acesta este mesajul filmuletului realizat de Salvan Dorin Ioan in colaborare cu Benta Mihai, Ilovan Mihai si Persa Raul, elevi in clasa a VIII-a de la Scoala Generala Mihai Eminescu din Nasaud. Ingrijorat de soarta raului Somesu Mare, Ioan a hotarat se realizeze un filmulet, sa stranga impreuna cu cei 3 colegi o mica parte din gunoaiele de pe malurile Somesului Mare, sa faca cunoscut tuturor consecintele poluarii mediului pentru a mobiliza oamenii sa protejeze natura, deoarece aruncand gunoaie in rau distrug toata bogatia pe care Dumnezeu ne-a daruit-o.o lume mai curata

  Urcand pe dealul Poderei, un loc neatins inca de rautatea oamenilor, noi am lasat in urma noastra doar urma pasilor nostri. Zarind frumusetea cerului albastru, ascultand fosnetul crengilor si glasul raului, privind cum cateva ratuste pluteau incotro doreau sub slava ne-am bucurat ca acest lucru inca este posibil.

  Dar pentru cat timp va mai fi posibil? Oare peste cativa ani se vor mai vedea ratuste plutind pe rau, vom mai putea sa vedem cerul albastru, va mai fi posibil sa ascultam fosnetul crengilor? Viitorul acestei lumi depinde de tine, daca doresti ca cei care vin sa aiba o lume curata protejeaza natura, si nu uita: SOARTA PAMANTULUI SE AFLA IN MAINILE TALE!

  Sursa: HotNews

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.