Lavinia Sandru: Craiova are un parc mai frumos ca la Londra, si o bomba ecologica unica in Lume

  0
  467
  Lavinia Şandru: Craiova are un parc mai frumos ca la Londra, şi o bombă ecologică unică în Lume
  Lavinia Sandru: Craiova are un parc mai frumos ca la Londra, si o bomba ecologica unica in Lume

  Conferinta de presa la sediul UNPR Craiova, unde invitata speciala a Primarului Craiovei, Antonie Solomon, a fost Lavinia Sandru, vicepresedinte al partidului. Alaturi de cei doi a mai fost si viceprimarul Municipiului Craiova, Teodor Sas.

  ,,Iata ca Lavinia Sandru are curajul sa vina in Craiova, o Craiova a interlopilor, o Craiova jalnica, o Craiova ramasa priponita in secolul XV, si cred ca ea a redescoperit o Craiova culturala, o Craiova universitara, o Craiova a sportului, si o Craiova comerciala, o cetate a banilor, in redevenire.”, asa a deschis conferinta de presa primarul Antonie Solomon. Sirul de laude aduse orasului nostru a fost continuat armonios de catre Lavinia Sandru, care spune ca a lasat acasa ,,vesta antiglont”, si asta pentru ca ,,e un oras mult mai sigur decat multe altele din tara”, si avem ,,un parc mai frumos decat cel de la Londra”, asa ca ,,sa le ramana cuvintele in gat celor care isi permit sa jigneasca Craiova”. In schimb, ea vine aici sa puna si probleme, dar care nu tin de administratia locala impecabila, ci de lipsa sprijinului de la nivel national. ,,Orasul Craiova ar trebui sa fie legat la marea retea de drumuri si autostrazi care trebuie sa ajunga sa impanzeasca Romania. Nu inteleg cum de nu exista un drum expres intre Craiova si Pitesti, suntem in secolul XXI, si Craiova a avut un Ministru al Transporturilor…”, spune Lavinia Sandru.

  ,,Pe Mariana Gheorghe o putem acuza de tradare nationala”

  O alta problema pe care o ridica Lavinia Sandru este cea a ecologizarii platformei Doljchim, acolo unde ,,este o bomba ecologica, unica poate nu doar in Europa, ci in Lume, si sunt tone, mii de tone de deseuri acumulate in zeci de ani”, spune aceasta.

  Ea explica cum ca domnii de la PetromV nu au catadicsit sa investeasca un euro pentru ecologizare: ,,Doamna Mariana Gheorghe a dorit sa nu fie doar aroganta cand s-a spus ca statul roman va trebui sa rediscute redeventele, si sa ne spuna noua ca romanii cu sigurana vor platiiun pret mai mare la carburanti. Sa nu uite ca intai de toate trebuie sa fie o patrioata, chiar daca ea conduce la ora actuala divizia romaneasca a unui concept multinational”. Aceasta incheie prin a spune ca ,,pe Mariana Gheorghe o putem acuza de tradare nationala, si eu personal imi asum aceasta acuza”.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.