„Let`s Do It, Romania!” prezinta un nou spot TV

  0
  542

  „Let`s Do It, Romania!”, proiectul ambitios care isi propune sa  curete intreaga tara de gunoaie intr-o singura zi, a ajuns pe ultima suta de metri. Mai sunt doar 11 zile pana cand Romania va fi o tara mult mai curata.

  Incepand de astazi, Let”s Do It, Romania! prezinta un nou spot TV, care vorbeste despre colectarea selectiva, prin intermediul a doua personaje reprezentative pentru poporul roman. Tonul este unul glumet si usor ironic, pentru a surprinde exact gravitatea situatiei din Romania, la nivel de mentalitate si grija fata de mediu. Spotul poate fi vizionat aici. Fiind vorba de un proiect national, care se adreseaza tuturor in egala masura, orice fel de sprijin este binevenit, pentru ca scopul final este unul care ne intereseaza pe toti – o Romanie curata.

  In urma cu 3 saptamani, echipa „Let`s Do It, Romania!” lansa primul spot TV, difuzat deja pe toate canalele Mediapro, dar si pe AXN, HBO, TVR Tg. Mures, UTV si Music Channel.

  „Let`s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare sociala organizat pana in prezent in Romania, care isi propune curatarea mormanelor de gunoi generate de oameni in arealele naturale ale tarii, intr-o singura zi. Ziua de Curatenie Nationala este 25 septembrie 2010, data la care toti romanii sunt asteptati sa se implice. Putem stabili un record: in acest moment, Romania este tara cea mai mare care realizeaza acest proiect.

  Proiectul a fost implementat cu succes in Estonia (2008), Letonia si Lituania (2009), Portugalia (martie 2010) si Slovenia (aprilie 2010).

  Pe 25 septembrie nu conteaza cine esti si ce faci, pentru ca toti romanii se unesc pentru o cauza comuna: curatarea Romaniei de gunoaie.

  Intra pe www.letsdoitromania.ro si citeste despre evolutia proiectului!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.