Liceenii albaiulieni se vor intrece in confectionarea costumelor din materiale reciclate

0
231
Liceele călărăşene sunt interesate de problemele de mediu

Liceeni din Alba Iulia vor lua parte la un concurs inedit, ei vor confectiona costume din materiale reciclabile/reciclate . Acestea vor fi prezentate in cadrul unei parade la care sunt invitatii toti elevii de liceu din Alba Iulia, ce va avea loc la inceputul lunii mai a acestui an, la Alba Mall.liceu Alba Iulia

Actiunea denumita „E COOl!” este organizata de Consiliul Judetean Alba, Agentia Locala a Energiei Alba si Inspectoratul Scolar Judetean Alba. Proiectul incearca sensibilizarea elevilor si a cadrelor didactice fata de mediul inconjurator, implicarea lor intr-o activitate care presupune lucrul in echipa, si stimularea creativitatii.

Marele premiu al concursului va consta intr-o excursie de doua zile a clasei castigatoare. „Locatia excursiei va fi o surpriza dar putem spune doar ca va fi intr-un loc foarte potrivit cu ideea unui turism verde”, au afirmat reprezentantii ALEA.

La concurs pot participa toti elevii liceelor din municipiul Alba Iulia (clasele IX-XIII), impreuna cu clasa din care fac parte.
Clasele participante la concurs au la dispozitie perioada cuprinsa intre 1 aprilie – 28 aprilie 2010 pentru a realiza din materiale reciclabile/reciclate minim o tinuta vestimentara care va fi prezentata ulterior in cadrul unui spectacol la care vor fi invitati toti elevii inscrisi in concurs. Clasele inscrise in concurs vor trebui sa furnizeze ALEA o fotografie a costumului realizat si un mesaj prin care sa isi motiveze interesul pentru mediul inconjurator, pana la data de 28 aprilie 2010.

Va fi declarata castigatoare clasa care va intruni cel mai mare numar de puncte in functie de originalitatea de care dau dovada elevii, complexitatea vestimentatiei, adecvarea mesajului transmis la tema propusa si dovada lucrului in echipa.

Sursa: Adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.