Elevii si copiii din municipiu implicati in curatenia de primavara

Mai multi elevi aradeni s-au alaturat campaniei Curatenia de Primavara organizata in aceasta perioada de Primaria Municipiului Arad. Cei mici au dorit sa contribuie astfel dupa propriile puteri la infrumusetarea orasului.curatenie in municipiu

Astfel, in aceasta dimineata, 25 de copii de la Complexul Multicultural Curcubeu din cadrul Directei de Dezvoltare si Asistenta Comunitara au participat la o actiune de curatenie in Parcul Copiilor. Ati 15 elevi, membri ai Consilului Local al Tinerilor, au realizat o actiune de salubrizare a spatiilor verzi din zona str.Hateg din cartierul Aurel Vlaicu.

“Planul de actiune al campaniei de curatenie cuprinde intretinerea spatiilor verzi, colectarea si transportul deseurilor vegetale, reparatii la mobilierul urban dar si curatenia platformelor gopodaresti”, a declarat Corina Draghici, purtatorul de cuvant al Primariei Arad.

Actiunile din cadrul campaniei “Curatenia de Primavara 2010” sunt realizate si cu sprijinul scolilor si ONG-urilor din domeniul protectiei mediului, fiind invitati sa participe toti cetatenii si agentii economici pentru intretinerea spatiilor verzi in zonele in care locuiesc sau isi desfasoara activitatea.

Sursa: Adevarul

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente