Luni, 8 februarie 2010, Asociatia Young Professionals Club, cu sprijinul Centrului Cultural American, lanseaza proiectul ecologic Linked to Green.
Luni, 8 februarie 2010, vor fi prezentate directiile de actiune ale proiectului Linked to Green prin care se urmareste incurajarea colectarii selective de deseuri din ambalaje in locatiile HoReCa (Hoteluri, Restaurante, Cafenele, Baruri).
Proiectul Linked to Green presupune implementarea si monitorizarea colectarii selective de deseuri din ambalaje in 20 de locatii HoReCa din Bucuresti prin intermediul colectorului-partener al proiectului pe o perioada de 4 luni.
Linked to Green dezvolta si o platforma online de comunicare intre locatiile HoReCa si colectori – www.linkedtogreen.ro , comunicare de durata care va duce la o constientizare mai mare a nevoii de protectie a mediului. Mai mult, in urma participarii la proiect, locatiile HoReCa vor primi calificativul Linked to Green, ceea ce va populariza conceptul si la nivelul clientilor locatiilor participante. Conferinta de presa va avea loc luni, pe data de 8 februarie 2010, incepand cu ora 17:30, Sala Paris Rive Gauche in incinta Hotelului Novotel, Calea Victoriei nr. 37B.