A fost lansata la apa lotca turistica a lui Ivan Patzaichin

A fost lansata la apa lotca turistica a lui Ivan Patzaichin
A fost lansata la apa lotca turistica a lui Ivan Patzaichin

Este noua ambarcatiune eco dezvoltata de Ivan Patzaichin si marangozii de la Tulcea, ce a fost prezentata la Salonul Nautic International Bucuresti, la standul PATZAIKIN.

Dupa lansarea de acum doi ani a primului produs al liniei de ambarcatiuni PATZAIKIN – canotca, si acum un an – a canotcii de 10+1, acum este lansat cel de-al treilea model de ambarcatiune eco – lotca turistica.

Aceasta se adreseaza turistilor care vor sa cunoasca natura Deltei de la nivelul apei si sa-i experimenteze cultura, in tihna, nu din goana barcii cu motor, alaturi de cineva de-al locului.

Aceasta barca este o oportunitate de a dezvolta un nou tip de serviciu turistic – excursii cu insotitor / ghid local, care conduce ambarcatiunea si vasleste, oferind in acelasi timp informatii despre natura, traditiile si cultura locului.

Lotca turistica poate fi un instrument nou pentru pensiunile turistice, cat si o noua deschidere ocupationala pentru locuitorii Deltei, care se pot transforma in ghizi si facilitatori ai cunoasterii de aproape a Deltei. Acest tip de serviciu se poate dovedi benefic in dezvoltarea sustenabila, atat din punct de vedere economic cat si al protectiei mediului.

„Am construit lotca turistica pentru cei care vor sa experimenteze natura si altfel, mai la pas, si sa aiba alaturi pe cineva care stie zona si poate sa vasleasca in locul lor. Mie imi place sa vaslesc si incurajez cat mai multa lume sa se miste in natura, dar pentru cei care vor sa se bucure Delta pe indelete dar nu se incumeta sa vasleasca, aceasta este barca ideala: este eleganta si poate duce chiar 6-7 persoane, in conditii de confort superioare canotcii”, a declarat Ivan Patzaichin.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente