Lucrari de reabilitare si modernizare a actualei statii de epurare din Alba Iulia

  0
  495
  Nămolul de la staţiile de epurare, donat agricultorilor
  Lucrari de reabilitare si modernizare a actualei statii de epurare din Alba Iulia

  La Alba Iulia vor demara in curand lucrarile de reabilitare si modernizare a actualei statii de epurare din Alba Iulia care, la finalizare va putea deservi pana la 86.000 de locuitori si agenti economici de pe raza municipiului.

  Pentru refacerea statiei vor colabora firmele Hochtief Solutions AG si Von Roll BHU Umwelttechnik GmbH cu care SC Apa CTTA SA Alba Iulia a semnat miercuri contractul de executie in valoare de 45.792.900 lei (peste 10 milioane de euro), o parte din bani provenind de la Fondul de Coeziune.

  Durata efectiva de desfasurare a contractului este de 36 de luni, din care durata de executie a lucrarilor este de maxim 24 de luni de la emiterea ordinului de incepere a lucrarilor, urmand ca perioada de notificare a defectelor sa fie de 12 luni de la data semnarii certificatului de receptie al lucrarii.

  Potrivit reprezentantilor administratiei locale, investitia de la statia de epurare intregeste proiectul de reabilitare a retelei de canalizare din municipiu, in valoare de 8 milioane de euro. Prin acest proiect care va fi finalizat anul acesta, reteaua de canalizare din Alba Iulia se extinde cu peste 40 de kilometri.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.