O noua editie a campaniei de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE) in municipiul Bistrita

0
502
Centre de colectare deseuri electrice si electrocasnice in Prahova
O noua editie a campaniei de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE) in municipiul Bistrita

Primaria Bistrita, in parteneriat cu Asociatia RoRec, va organiza, vineri, 30 martie, o noua editie a campaniei de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE) in municipiul Bistrita.

Sub sloganul ,,Locul deseurilor nu este acasa. Primavara da in floare, trimite-le la plimbare”, organizatorii ne cheama vineri, intre orele 10.00- 16.00 la unul dintre cele sase puncte de colectare din municipiul Bistrita, cu orice aparat electric sau electrocasnic vechi sau defect, si astfel avem sansa de a participa automat la o tombola cu premii.

Punctele de colectare a deseurilor vor fi amenajate in aceleasi zone in care au fost amplasate si cu ocazia editiilor precedente ale acestei campanii:
1. Str. Florilor, bl. 1 – platforma betonata de langa blocul „Lama”;
2. Str. Stefan cel Mare – piata volanta;
3. B-dul Decebal – parcarea „Moto Velo”;
4. Piata Independentei Nord – parcare;
5. Independentei Sud – str. Panait Cerna – „Casa alba”;
6. Centrul permanent de colectare al municipiului Bistrita, din str. Zefirului nr. 1.

Toti deponentii de echipamente electrice uzate sau stricate vor participa la o tombola la care pot castiga, prin tragere la sorti, unul dintre cele 22 de premii puse in joc de catre partenerii Candy si Philips: 2 frigidere, 10 cuptoare cu microunde si 10 roboti de bucatarie.
Tragerea la sorti a castigatorilor va avea loc tot vineri, 30 martie, ora 19.00, la Primaria municipiului Bistrita.
Detaliile despre programul campaniei de mediu si regulamentul tombolei pot fi consultate pe www.rorec.ro.

Prin serviciul de preluare gratuita de la domiciliu (in cazul deseurilor de echipamente electrice si electronice grele sau voluminoase), bistritenii se pot debarasa de acestea mult mai usor. Pentru mai multe detalii in legatura cu modul in care pot programa un astfel de transport gratuit, ei au la dispozitie numarul de telefon 0742.490.840, disponibil pana vineri, 30 martie, intre orele 08.00-16.00.

Reamintim faptul ca Asociatia Romana pentru Reciclare – RoRec este o organizatie non-profit, infiintata de zece dintre cei mai cunoscuti fabricanti europeni de aparatura electrocasnica prezenti pe piata din Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.