Lucrezi cu voluntari? Instruieste-te gratuit online!

Lucrezi cu voluntari? Instruieste-te gratuit online!
Lucrezi cu voluntari? Instruieste-te gratuit online!

Activezi in sectorul de voluntariat si vrei sa iti dezvolti competentele?

Testeaza-ti cunostintele si profita de cursurile online de pe platforma de e-learning REVEAL (Raising Effectiveness of Volunteering in Europe through Adult Learning).

Cursurile disponibile (in mod gratuit) sunt:

  • Resurse Umane si Managementul Voluntarilor
  • Management de proiect
  • Comunicare, Relatii Publice si Discurs public
  • Management financiar

Fiecare curs (cu durata intre 45 si 90 de minute) este construit pe trei nivele de dificultate (incepator, mediu si avansat) si este precedat de un instrument de auto-evaluare pentru a stabili nivelul la care te afli in prezent. La final te poti testa din nou si poti obtine o diploma de participare!

Platforma de e-learning a fost dezvoltata in cadrul proiectului REVEAL – Raising Effectiveness of Volunteering in Europe Through Adult Learning (2012-2013) – un proiect Grundtvig Multilateral finantat de Comisia Europeana si derulat de CSV Chieti din Italia impreuna cu 8 parteneri (printre care si Pro Vobis – Centrul National de Resurse pentru Voluntariat, www.provobis.ro) din 6 tari europene (Italia, Marea Britanie, Suedia, Romania, Spania si Croatia). Scopul proiectului a fost acela de a creste eficienta si impactul voluntariatului in EU prin cresterea capacitatii celor care activeaza in domeniul voluntariatului.

REVEAL si-a propus sa valorizeze cunostintele si competentele dobandite prin intermediul invatarii formale si non-formale si sa imbunatateasca gestionarea eficienta a voluntarilor. Totodata, un obiectiv important a fost acela de a crea o platfoma de invatare pentru sectorul de voluntariat –www.revealvolunteering.eu. Pe baza unei cercetari s-au dezvoltat solutii de invatare sub forma unor traininguri online si nu numai, cu scopul de a imbunatati sau de a dezvolta competentele celor implicati in domeniul voluntariatului. Platforma este disponibila in 6 limbi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *