Magazinul de biciclete Veloteca se deschide si in Sectorul 2

Magazinul de biciclete Veloteca se extinde si in Sectorul 2
Magazinul de biciclete Veloteca se extinde si in Sectorul 2

Incepand cu luna februarie a acestui an, Magazinul Veloteca isi extinde spatiile de expunere si vanzare biciclete la sediul din Soseaua Iancului 100, sector 2, Bucuresti.

Parterul a fost re-amenajat si va gazdui mult mai multe accesorii, componente si piese de schimb, necesare intretinerii si personalizarii, imbunatatirii performantelor. Curtea enorma va deveni un spatiu multifunctional: expozitie cu vanzare si centru de testare, atelier de reparatii, spalatorie si ‘salon’ de asteptare.

De acum inainte, la etajul unu al magazinului vor fi amenajate si aprovizionate trei noi camere specializate: camera destinata marcii “Specialized” (cu toata gama de biciclete, accesorii si echipament ale celebrei marci de top), camera pentru echipament (pantofi, manusi, ochelari, pantaloni, tricouri si jachete, salopete si incalzitoare, huse si aparatori…, dotata chiar si cu o spatioasa cabina de proba!), camera pentru biciclete de sosea (road, cross, trekking, city, fixie & single speed).

Terasa de la etaj va asteapta cu umbrele, mese si scaune pentru odihna, cafea si ceaiuri, bere sau sucuri racoritoare.

Cu un spatiu extins, cu o gama extinsa de categorii de produse, cu un portofoliu extins de marci, Veloteca garanteaza calitatea. Veniti pentru un ‘ride test’!

Sos. IANCULUI 100, sectorul 2, Bucuresti, cod 021728.

Veloteca este cel mai mare magazin multi-marca de biciclete din Romania. Numai la noi poti alege o bicicleta pentru oricare membru al familiei, din cele peste 200 modele expuse in magazin. Un magazin unde poti gasi biciclete de toate felurile, pentru adulti sau copii, accesorii, echipamente de oras, de sosea si de munte, rastele de biciclete, literatura de specialitate, harti sau ghiduri. Aici este disponibil un Centru de Testare biciclete specializat si un Atelier Service foarte bine dotat.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente