Mai multe companii internationale vor colabora pentru diminuarea poluarii

11 mari companii internationale au semnat un acord si vor lucra impreuna pentru diminuarea poluarii. Cadbury Schweppes, Dell, Nestle, Pepsi, Procter & Gamble si Tesco se afla printre firmele care au decis sa colaboreze cu miile de furnizori pentru a diminua emisiile de gaze de sera.
Cele 11 companii au acceptat sa fie incluse in cadrul proiectului, numit Colaborarea la Nivel Inalt pe Lantul de Aprovizionare. Proiectul, ce urmeaza a fi coordonat de o organizatie non-profit din Marea Britanie, va ajuta companiile si investitorii sa coopereze pentru a evita schimbarile climatice.

Multinationalele incearca sa inteleaga sursa emisiilor in lantul lor de aprovizionare, dar si riscurile si oportunitatile pe care le prezinta schimbarea climatica”, a declarat un reprezentant al proiectului.

In prima faza, cele 11 companii isi vor selecta 50 de furnizori cu care sa lucreze pentru reducerea emisiilor de gaze de sera, urmand ca apoi programul sa fie extins la peste doua mii de furnizori pentru fiecare organizatie.

Sursa: Money Channel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *