MAI MULTI BARBATI AU FOST SURPRINSI DE CAMERE ARUNCAND DESEURI ANIMALIERE IN RAUL JIU

1
340

Meseria de reporter se dovedeste inca o data destul de periculoasa. Chiar cand incerca sa stea de vorba cu doi indivizi filmati in timp ce arunca in Jiu saci cu resturi de la animale, corespondentul Antena 3, in Petrosani, a fost lovit de masina acestora.

Jurnalistii au aflat ca Podul de la Daranesti a devenit locul de intalnire a comerciantilor de carne. Dupa cateva ore de panda, banuielile jurnalistilor s-au adeverit. Mai multi barbati incearca sa scape de resturile de la animalele sacrificate, aruncandu-le in Jiu. Ei pretind ca nu au aruncat decat niste saci cu pamant. Vizibil deranjati de prezenta camerelor de luat vederi dar si de insistenta reporterului Antenei 3, cei doi barbati dau sa plece. Reporterul suna la 112 si incearca sa-i retina pana al sosirea oamenilor legii. Acesta este momentul cand soferul il loveste cu masina pe reporter.

PENTRU A SCAPA, BARBATII SURPRINSI AU VRUT SA DEA CU MASINA PESTE REPORTERUL ANTENA 3

In cel mai scurt timp, la fata locului vine politia urmata de o masina a Jandarmeriei. La scurt timp au sosit si reprezentantii Directiei Sanitar Veterinare, Apelor Romane si comisari de la Garda de Mediu. Comisarul sef Nicolae Florin, de la Politia Municipiului Petrosani a declarat ca toate persoanele implicate in acest incident au fost identificate si se afla in cercetari pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala. In plus barbatilor li s-a intocmit dosar penal pentru acte de comert ilicit, iar Garda de Mediu efectueaza cercetari pentru a stabili daca se fac vinovati si de abandonarea de deseuri animaliere pe malul Jiului.

Sursa: Antena 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.