Mai multi caini arsi de vii si cu ochii scosi, gasiti la Petrosani

Politistii din Petrosani au inceput o ancheta, ieri, dupa ce intr-un complex turistic abandonat din municipiu au fost gasite animale torturate – arse de vii si impuscate -, iar pe peretii incaperii erau scrise mesaje sataniste. Mai multi voluntari ai Crucii Rosii Petrosani au mers, ieri, sa viziteze fostul Complex Turistic Bradet din municipiului Petrosani si, in fosta cabana turistica, au descoperit mai multe animale moarte si multe indicii care aratau ca ar fi vorba de o sacrificare. Sase catei arsi in jurul capului, cu ochii scosi si impuscati sau intepati cu un corp ascutit erau asezati langa un cos de fum din cabana,care pare sa fi tinut loc de altar. Totodata, pe peretii incaperii unde se crede ca ar fi avut loc ritualul sunt mai multe inscrisuri cu mesaje sataniste. Atat in fosta cabana, cat si in afara acesteia, anchetatorii au gasit multe seringi folosite, dar si tuburi de cartuse provenite de la o arma de foc, probabil un pistol. „Sunt absolut socat, oripilat. Faptul ca alaturi s-au gasit cartuse de la gloante, faptul ca au fost atatea seringi care in dica posibilitatea ca aceste persoane sa se fi drogat nu pot sa ne lase nepasatori”, a declarat Haralambie Vochitoiu, unul dintre cei care au sesizat autoritatile. Reprezentantii asociatiei pentru protectia animalelor din Petrosani spun ca nus-au mai confruntat pana acum cu un caz de o asemenea cruzime. „Este o crima impotriva vietii. Sunt surprinsa si am impresia ca aici a fost un ritual satanic sau o alta forma de secta, nu stim. Noi am anuntat politia pentru a lua masurile necesare. Animalele au fost chinuite. Au piele arsa din jurul botului, ochii scosi si, pana nu li se face o disectie, nu stim daca au fost impuscate sau nu.

Este absolut oripilant ceea ce s-a intamplat aici”, a declarat Viorica Korpinecz, presedintele asociatiei Love Animals din Petrosani. Criminalistii care cerceteaza cazul spun ca s-au mai confruntat cu ritualuri satanice in zona. Seful Politiei Municipiului Petrosani, comisarul sef Nicolae Florin, a declarat ca, deocamdata, nu poate preciza daca a fost vorba despre un ritual, cercetarile fiind in plina desfasurare.

Cainii gasiti morti la groapa de gunoi din Rovinari au fost otraviti
Cainii gasiti morti in urma cu o saptamana la groapa de gunoi a orasului Rovinari au fost otraviti. Medicii veterinari au ajuns la aceasta concluzie in urma analizelor de laborator. Ei spun ca s-a folosit o substanta interzisa, care nu se mai fabrica in Romania. O suta de cadavre de caini comunitari au fost descoperite saptamana trecuta la groapa de gunoi din Rovinari de catre reprezentantii unei asociatii pentru protectia animalelor. Acestia sustin ca primarul a dispus uciderea animalelor, dupa ce a promis ca va da cate 10 lei pentru fiecare animal adus la padoc. Edilul din Rovinari neaga acuzatiile si spune ca este o inscenare din partea adversarilor politici.

Sursa: Gardianul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *