Maidanezii, victime electorale la Iasi

Adoptii Caini
Reprezentantii asociatiei pentru protectia animalelor „Sf. Mucenic Tiron” din Iasi sustin ca sefii primariei conduse de pesedistul Gheorghe Nichita iau in plina campanie electorala masuri exagerate de strangere a cainilor comunitari de pe strazi.

„S-au apucat in campanie de strans cainii sterilizati si inofensivi, pentru a parea mai putini in oras”, sustine presedintele asociatiei „Sf. Mucenic Tiron”, Catalina Strajer. Aceasta adauga ca in oras sunt circa 30.000 de maidanezi, iar padocul situat la cinci kilometri de Iasi este suprapopulat.

„Ridicam cainii indiferent de adunarile care se intampla in teritoriul Iasiului. Daca ii vor inapoi, facem un proces-verbal de adoptie”, a mentionat Ion Apostol, directorul Salubris, societate din subordinea primariei care se ocupa de problema maidanezilor.

Edilii s-au eschivat de la orice declaratie cu privire la acuzatiile iubitorilor de animale, atat primarul Nichita, cat si viceprimarul Constantin Adascalitei sustinand ca sunt intr-o sedinta si ca nu pot raspunde intrebarilor noastre.

Sursa: Adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *