Maraton de mointain-bike in Statiunea Izvoare

Maraton de mointain-bike in Statiunea Izvoare

In data de 7 iulie, in Statiunea Izvoare, va avea loc cea de a 6-a editie a maratonului de mountain-bike “MTB Maraton Baia Mare” organizat de Asociatia Club Sportiv Mad Snails.

Genul competitiei este maraton de biciclete mountain-bike pentru diferite varste si categorii. Astfel, maratonul are ca distante de concurs un traseu de 15 km denumit “Family Tour” (unde vor putea participa copii cu varsta maxima de 14 ani insotiti de minim un parinte sau tutore legal), un traseu hobby de 30 de km, semimaraton de 50 km si un maraton de 100 km. Traseele de 50 si 100 de km au un grad de dificultate mediu spre avansat.

Startul si sosirea vor avea loc la Cabana Brazi 2, situata in Statiunea Izvoare. Inscrierile se pot face atat pe site-ul competitiei (www.mtbmaratonbaiamare.ro) cat si la parteneri: Magazinul de biciclete Boneshaker – str. Valea Rosie nr.13 si Magazinul de echipament montan Alaska – str. Culturii 4/1. Taxa de participare la acest eveniment este de 50 lei pana in data de 5 iulie sau 70 lei pentru inscrieri la fata locului. Pentru categoria Family Tour taxa de participare este de 10 lei/familie.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,220FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente