Mars pentru mediu cu sute de elevi la Botosani

Mar? pentru mediu cu sute de elevi la Botosani
Mars pentru mediu cu sute de elevi la Botosani
Mars pentru mediu cu sute de elevi la Botosani

Aproximativ 700 de elevi au participat ieri la un mars prin municipiul Botosani pentru a marca deschiderea manifestarilor premergatoare Orei pamantului, sarbatorita pe 29 martie.

Elevii au purtat pancarte si au impartit flyere cu scopul de a atrage atentia asupra protejarii mediului inconjurator. Marsul s-a incheiat in Piata Revolutiei, unde participantii au strigat „Ora pamantului” si „Salvati planeta”.

In fata elevilor au iesit subprefectul Gelu Tiganuca si viceprimarul Cosmin Andrei, oficiali care i-au felicitat pe copii pentru modul in care se implica in acest tip de manifestari. De altfel, elevii s-au fotografiat alaturi de oficiali si de cadrele didactice. „Noi am venit sa aratam ca planeta noastra poate sa fie mai curata si sa aratam adultilor ca si copiii se pot implica”, a declarat Diana Popovici, eleva in clasa a IV-a B, la Scoala 10 Botosani.

Astazi, de la ora 19.30, programul campaniei Earth Hour va include un spectacol de umbre pe Pietonalul Unirii cu trupa de teatru „Atelierul de Teatru” de la „Colegiul Eminescu”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *