Eveniment de sustinere pentru marsul „Good Food” al taranilor si activistilor din intreaga Europa!

Agricultura buna inseamna hrana buna. Sustine marsul „Good Food” al taranilor si activistilor din intreaga Europa!

Stim ca apreciezi hrana buna, sanatoasa! Iti place sa ii simti gustul adevarat si ai vrea sa il intalnesti in continuare la alimentele de pe rafturile supermarketurilor si pietelor din orasul tau. In aceasta toamna, viitorul agriculturii si al hranei noastre ar putea fi influentat decisiv de catre Parlamentul European care va stabili Politica Agricola Comuna pentru urmatorii 7 ani.

RE.GENERATION VA INVITA MARTI, 7 AUGUST, INCEPAND CU ORELE 19.00, LA DIANEI 4, SA CELEBRAM HRANA SI AGRICULTURA SANATOASA SI S

A DEGUSTAM IMPREUNA PRODUSE DE LA MICI PRODUCATORI LOCALI.DEGUSTAREA VA FI URMATA DE O PETITIE FOTOGRAFICA, UNDE CHIAR TU VEI PUTEA SA ITI TRANSMITI MESAJUL SI DORINTELE TALE LEGATE DE HRANA SI AGRICULTURA MEMBRILOR PARLAMENTULUI EUROPEAN!Toate mesajele voastre fotografice vor insoti marsul Good Food al taranilor si activistilor din intreaga Europa pana la Bruxelles si vor fi inmanate celor care voteaza pentru viitorul agriculturii si a hranei.

Sute de oameni si-au transmis mesajul Parlamentului European pana in acest moment. Vizioneaza mesajele foto aici: http://www.goodfoodmarch.eu/photo-action.html

In acest an, cu reforma Politicii Agricole Comune (PAC) putem revendica politici care sa ne asigure hrana adevarata si o agricultura cinstita, asa cum avem dreptul.

In septembrie, Parlamentul European si guvernele nationale vor vota o noua forma a Politicii Agricole Comune pentru urmatorii 7 ani care ar putea avea consecinte semnificative asupra celor peste 4 milioane de mici agricultori ai Romaniei, si nu numai.

In ultimii 50 ani, taxele noastre au fost folosite pentru a sustine productia de alimente industriale. Acest model agricol ameninta existenta fermierilor din Sudul si Nordul global, ducand pe de-o parte la nesiguranta alimentara, iar pe de alta la risipirea a munti intregi de alimente. Mediul este tot mai puternic degradat prin utilizarea excesiva a fertilizatorilor chimici, pesticide agresive si combustibili fosili. Fermele industriale depind de furajele de soia importate, contribuind astfel la distrugerea padurilor tropicale si a comunitatilor rurale. Nu in ultimul rand, bunastarea animalelor este desconsiderata total, schimbarile climatice se agraveaza, iar abandonul masiv al regiunilor rurale este provocat si intalnit tot mai des.

Oriunde esti, oricine esti, poti sa provoci schimbarea in mai bine!

Evenimentul va avea loc pe 7 august, la Dianei 4, incepand cu orele 19.00.

Informeaza-te pe:
http://regenerationromania.wordpress.com/
http://www.goodfoodmarch.eu/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *