Liga Internationala a Fructelor si Legumelor Defecte comploteaza in underword-ul legumelor refuzate de supermarketuri

0
381
Liga fuctelor
Liga Internationala a Fructelor si Legumelor Defecte

Deformate, nefiresti, nepotrivite, anormale, ciudate …

Acestea sunt cateva adjective ale unui grup de legume si fructe care parte dintr-o organizatie „underground” numita Liga Internationala a Fructelor si Legumelor Defecte.

Si numarul lor creste in fiecare zi …

Le-am condamnat. Toate supermaktele si pietele au facut-o… supunand pe fiecare dintre ele unui control sever in asa numitul „control al calitatii” si numindu-le inadecvate pentru consum.

Acum, ele comploteaza in underword-ul legumelor … gandind, planificand, complotand, visand … cum … intr-o zi … acestea vor incepe in cele din urma planul lor de razbunare impotriva tuturor supermaketurilor.

Da! Acele supermaketuri… acele locuri oribile si reci, care le-au refuzat cu mult timp in urma. Care le-au luat pana si ultima farama de demnitate pe care o aveau.

Asa ca s-au intalnit. Si au planuit. In fiecare noapte.

Ele viseaza ca intr-o zi sa prinda putere si sa nu arate niciun pic de mila legumelor hidroponice. Ele viseaza la eliminarea agresiva a pesticidelor, pe care le considera responsabile de mutatiile lor. Ele viseaza sa scoata in afara legii legumele congelata si concurenta neloiala pe care acestea o fac legumelor proaspete.

Asa ca s-au intalnit. Si au planuit. In fiecare noapte.

Intr-o zi. Cumva.

In curand ….

„Am un vis, si anume ca intr-o buna zi aceasta natiune se va ridica si va trai conform adevaratului sens al credintelor sale: acest adevar este de la sine inteles pentru noi: toate fructele sunt egale”

– Domnul Morcoveata Bostan, Jr.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.