Masina electrica Tesla Roadster ajunge la Grand Hotel Continental Bucuresti

  Masina electrica Tesla Roadster ajunge la Grand Hotel Continental Bucuresti

  Lantul hotelier Continental sustine turneul „Tesla goes East” al carui start a fost dat luni, 15 august. Acest eveniment are ca scop popularizarea conceptului de masina 100% eco, cu 0 (zero) emisii de CO2.

  Tesla Roadster – prima masina sport 100% electrica din lume a fost prezentata publicului din Arad si Sibiu pe 21, respectiv 22 august, in fata Hotelurilor Continental Forum. Pe 24 august 2011, in jurul orei 20.00, masina eco ajunge in Bucuresti la Grand Hotel Continental, Calea Victoriei nr 56, astfel incat doritorii au sansa de a o vedea „live”.

  Continental Hotels este partener oficial al acestui eveniment si, prin montarea de prize speciale pentru alimentarea masinilor electrice, permite incarcarea autovehiculului in hotelurile unde acesta va poposi.

  Lantul Continental Hotels adopta o atitudine ecologica pentru o lume cat mai verde si mai lipsita de poluare.

  Lantul Continental Hotels a fost infiintat in anul 1991, fiind dedicat inca de la inceput furnizarii unor servicii de 3 si 4 stele pe segmentul turismului de afaceri.

  Prin relansarea in 2009 a Grand Hotel Continental din Calea Victoriei se adauga lantului Continental Hotels si o proprietate de 5 stele.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *