Masina care se poate plia pentru a incapea in locul de parcare.

  0
  375
  Maşina care se poate plia pentru a încăpea în locul de parcare.
  Masina care se poate plia pentru a incapea in locul de parcare.

  Soferii din cele mai multe locuri din lume stiu ca cel mai dificil lucru nu este infruntarea traficului, ci gasirea unui loc de parcare. O companie auto pare sa fi rezlvat aceasta problema.

  Solutia gasita de compania producatoare de masini pentru numarul mic de locuri de parcare este masina care se pliaza pentru a incapea in spatii mici, scrie dailymail.co.uk.

  Inginerii au dezvoltat Hiriko Fold, masina ecologica ce pare sa fie ideala pentru transportul in oras. Aceasta este atat de mica incat poate incapea in spatii extrem de mici si se poate chiar plia.

  Vehiculul are doua locuri si poate functiona pana la 120 de kilometri pana la o noua alimentare cu energie. Masina este echipata cu roti care ii permit sa se deplaseze in lateral, parcarea laterala devenind extrem de usoara.

  Prototipuri ale Hiriko Fold sunt deja testate in mai multe orase europene si a fost confirmat faptul ca masina va fi pusa in vanzare in 2013, la pretul de aproximativ 12.700 de euro.

  Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a declarat in acest an ca Hiriko este „solutia crizei” care a lovit economiile tarilor europene.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.