Masinuta electrica Th!nk City a primit unda verde pentru comercializare

  0
  314

  Modelul de oras alimentat la priza produs de firma norvegiana Think Global a fost omologat in Olanda, putand fi astfel vandut in statele Uniunii Europene.
  masina electrica
  Galeria masinilor-moft s-a imbogatit cu modelul electric de foarte mici dimensiuni Th!nk City, produs de firma norvegiana Think Global si comercializat contra sumei de 40.000 de euro.

  Th!nk, un scump prin definitie, a devenit, ieri, primul vehicul electric omologat pentru drumurile publice din Europa dupa ce organismul olandez echivalent Registrului Auto Roman i-a dat unda verde in acest sens, anunta „EarthTime”

  Th!nk, masina care se incarca la priza, a corespuns normelor de siguranta precum un autoturism „normal”, alimentat cu combustibili fosili, realizat de oricare dintre producatorii traditionali
  .
  Din acest moment, masinuta electrica va putea fi comercializata in toate statele Uniunii Europene.

  Th!nk City (3,12 metri – lungime, 1.397 kilograme – greutate) are o autonomie de 170-180 de kilometri. Durata de incarcare a bateriilor, la o priza normala, este de aproximativ 13 ore. Automobilul are o viteza maxima de 100 km/h si poate accelera de la zero la 50 km/h in 6,5 secunde.

  Sursa: Evenimentul Zilei

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.