Ca sa participi la un concurs de frumusete nu trebuie neaparat sa ai picioare de un metru douazeci si masuri de 90-60-90!
persana
Poti de exemplu sa ai un cap foarte rotund, ochii ageri si fata turtita si sa treci cu bio de preselectie. Vorbim bineinteles despre o intrecere intre pisici, care are loc zilele acestea in Bucuresti.

Preselectia este dura. 160 de pisici din 25 de tari sunt intoarse pe fata si pe dos. Arbitrul urmareste profilul, barbia, uechile, coada. Desi felinele se intrec intr-un concurs de frumusete, se tine cont si de atitudine.

Pentru ca sunt 20 de rase prezente, fiecare pisica se intrece cu un candidat de aceeasi teapa. E drept, de alta nationalitate.

Printre concurenti, s-au strecurat si cativa comercianti, care au adus noutati pentru crescatori. De exemplu, pentru prima data in Romania a fost prezentat un wc pentru pisici. Nisipul este inlocuit cu granule lavabile, dintr-un plastic special. Pentru intimitate, vine in dotare si cu un capac.

Pisicile pot fi admirate si maine la Sala Palatului. Iar iubitorii pot pleca acasa si cu o felina parasita, adusa special pentru adoptie.

Sursa: Stirile PRO TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.