Micii biciclisti se intrec la Deva, Hunedoara si Simeria

Micii biciclisti se intrec la Deva, Hunedoara si Simeria
Micii biciclisti se intrec la Deva, Hunedoara si Simeria

Concurs organizat cu prilejul „Zilei Copilului”

Circa 100 de copii sunt asteptati sa participe la un concurs de indemanare pe biciclete, organizat, maine, la Deva, Hunedoara si Simeria, cu ocazia zilei de 1 Iunie.

La Deva, startul se va da la ora 09:00, la sediul Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Hunedoara, concursul avand loc pe traseul strada Gheorghe Baritiu-Mihai Eminescu-Bld. Nicolae Balcescu-Bld. 22 Decembrie- DN7, iar sosirea va fi la sediul fabricii de biciclete din Santuhalm.

In Hunedoara, competitia va incepe cu un sfert de ora mai devreme, adica la ora 08:45, din parcarea unui hypermarket din localitate, in timp ce la Simeria, startul concursului se va da tot de la ora 09:00, de la sala de sport din oras. La finalul competitiei, copiii vor primi premii si diplome de participare. Concursul va avea loc fara restrictii de trafic, iar echipajele de politie rutiera vor supraveghea traseul stabilit pentru buna desfasurare a competitiei.

Tot cu prilejul „Zilei Copilului”, politistii hunedoreni, impreuna cu reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ), au mai „pus la cale” organizarea si altor activitati educational – preventive pentru cei mici. Astfel, ieri, la Scoala Generala „Dr. Aurel Vlad” din Orastie a avut loc o actiune ce a constat in prezentarea unor materiale cu tematica rutiera si a unui videoclip realizat de catre Serviciul Rutier, in timp ce, astazi, la Gradinita „Patria” din Deva se va organiza concursul educativ cu tema „Strada nu este loc de joaca ”.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,347FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente