Mii de pasari, lebede gratioase, pescarusi, lisite chiar si ciori, au invadat tarmul in cautare de hrana.

0
527
Mii de păsări, lebede graţioase, pescăruşi, lişiţe chiar şi ciori, au invadat ţărmul în căutare de hrană.
Mii de pasari, lebede gratioase, pescarusi, lisite chiar si ciori, au invadat tarmul in cautare de hrana.

Localnicii de pe litoral si-au facut deja un obicei sa vina pe malul marii la plimbare dar mai ales pentru a hrani lebedele care nu se mai feresc sa se apropie de oameni. O femeie spune ca nu a mai vazut atata „pasaret” din copilarie si crede ca prezenta lor se datoreaza apei marii „care numai e asa de poluata”.
”Sunt 16 grade acum, e extraordinar de frumos, ne plac lebedele, ne plac pescarusii, este foarte placut ,ii invitam pe toti aici pe litoral, nu sa se duca doar la munte” spune un cuplu de batrani care se plimba pe plaja din Mamaia, tinandu-se de mana. Oamenii care au iesit la plimbare spun ca „e deja primavara , aerul e curat, e cald , e minunat”.
O familie isi plimba fiica de 3 ani care se minuneaza la vederea „ratustelor” care inoata linistite in valurile domoale ale marii. Mama , care o corecteaza, spune ca fetita ei nu a mai vazut pana acum lebede. „ Acum e frumos , si maine la fel dar am auzit ca de poimaine, se intoarce foaia „ comenteaza rizind un marinar pensionar ,iesit „la o alergare” pe malul marii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.