Ministerul Agriculturii, escaladat de ecologisti

  0
  407

  Actiunea alpinistilor Greenpeace are drept scop interzicerea cultivarii plantelor MGalimente modificate genetic

  Activistii Greenpeace au continuat campania impotriva organismelor modificate genetic printr-o actiune desfasurata, ieri, la Ministerul Agriculturii. Greenpeace cere ministrului agriculturii, Decebal Traian Remes, sa interzica cultivarea si importul de plante modificate genetic. Ei au adresat o cerere de interzicere a organismelor modificate genetic (OMG) Guvernului Romaniei.

  Actiunea alpinistilor Greenpeace a demarat, ieri, la ora 10.00. Militantii Greenpeace au urcat pe acoperisul Ministerului Agriculturii, potrivit comunicatului Greenpeace Romania, si au desfasurat un banner pe care este desenat un porumb grotesc, inalt cat cladirea institutiei.

  Alpinistii au urcat pe acoperisul Ministerului Agriculturii. La intrarea principala in cladirea ministerului, activistii au afisat un banner cu mesajul „Contaminarea cu OMG incepe aici”. Intrarea institutiei a fost strajuita de un alt banner, cu textul: „Ministerul Agriculturii si Organismelor Modificate Genetic” si semnul international ce exprima -hazard biologic-. Pe trotuarul din fata ministerului, trecatorii au putut viziona o expozitie foto, compusa din noua panouri, pe care erau si texte explicative in legatura cu riscurile OMG pentru mediu si agricultura.

  Citeste articolul Ministerul Agriculturii, escaladat de ecologisti integral in Adevarul

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.