Ministerul Mediului si Fondul de Mediu cauta formule de imbunatatire a programului „Rabla”

  0
  454
  Romanii se inghesuie sa inmatriculeze masinile ca sa evite noile taxe de poluare
  Romanii se inghesuie sa inmatriculeze masinile ca sa evite noile taxe de poluare

  Reprezentantii Ministerului Mediului si Padurilor (MMP) cauta, impreuna cu cei de la Administratia Fondului pentru Mediu (AFM), o formula de imbunatatire a programului „Rabla” care sa se aplice in 2011, una dintre variante fiind si cresterea numarului de vouchere pe care o persoana le poate folosi.

  „In prezent se face o analiza pentru a vedea cat de bine a functionat programul in 2010 si pentru a determina ce anume nu a functionat si trebuie remediat. Pana in acest moment nu s-a stabilit nimic concret pentru la anul, exista diferite scenarii, diferite variante, insa nu s-a stabilit nimic oficial”, au declarat, ieri, pentru MEDIAFAX, surse din MMP.

  Reprezentantii ministerului au mai precizat ca analiza este facuta impreuna cu specialistii AFM, „numai la finalul acesteia putand fi trase concluzii despre cum ar trebui sa arate -Rabla 2011-„.

  „Se discuta si posibilitatea cresterii numarului maxim de vouchere care ar putea fi utilizate de o singura persoana la cumpararea unei masini, insa este doar una din multele posibilitati”, au declarat sursele citate, precizand ca, cel mai probabil, saptamana viitoare va avea loc o conferinta de presa in care sa fie prezentate modificarile modului de functionare a Programului „Rabla”.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.