Viata dupa colectare: cele mai utile 11 minute

1
295

Organizatia MaiMultVerde prezinta documentarul „Colectarea selectiva -De la ce se spune la cum se face”, realizat de regizorul Hanno Hofer in cadrul proiectului „Viata dupa colectare” si incearca sa ofere publicului raspunsuri la intrebarile despre colectarea selectiva a deseurilor de ambalaje.

Documentarul incearca sa raspunda la multe dintre intrebarile referitoare la colectarea selectiva, incepand cu cea mai importanta – de ce sa colectam selectiv – si continuand cu unde ajung deseurile dupa ce sunt ridicate de compania de salubritate, ce se colecteaza selectiv, unde se pun deseurile de ambalaje pentru a fi ridicate si cat de mare este interesul populatiei pentru asta, potrivit unui comunicat de presa al MaiMultVerde.

Documentarul „Colectarea selectiva – de la ce spune la cum se face” a fost postat pe Internet si in 10 zile a adunat peste 3.000 de vizionari. Reactiile celor care l-au urmarit arata interesul pentru subiect, cea mai interesant feedback fiind: „Cele mai utile 11 minute pe care le vei petrece astazi”.

Pana in 2013, Romania si-a luat angajamentul fata de Uniunea Europeana sa sporeasca procentul de deseuri valorificate pana la 60%. Pana acum, Romania a reusit sa respecte aceste obiective, dar deseurile colectate selectiv au provenit aproape exclusiv din sectorul industrial.

Urmariti AICI documentarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.