Ministrul Mediului: Apa, ca si padurea, reprezinta securitatea unei tari

Ministrul Mediului: Apa, ca şi pădurea, reprezintă securitatea unei ţări
Ministrul Mediului: Apa, ca si padurea, reprezinta securitatea unei tari
Ministrul Mediului: Apa, ca si padurea, reprezinta securitatea unei tari

Apa reprezinta, in aceeasi masura ca si padurea, securitatea unei tari, iar un lucru foarte important este sa avem grija de calitatea apei, a declarat, joi, in cadrul unui simpozion de specialitate, Gratiela Gavrilescu, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor.

„Cu certitudine, perioada urmatoare va fi mult mai buna pentru fiecare cetatean al Romaniei.

Trebuie sa-i informam pe cetateni ca, mai intai de toate, trebuie sa prevenim si sa avem grija de calitatea apei, un lucru extrem de important atat pentru Romania, cat si pentru toate celelalte state europene. Ca ministru al Mediului, pot sa va spun ca in mine vedeti cetateanul, nu doar parlamentarul si ministrul, care trebuie sa aiba grija de calitatea apei, alaturi de ceilalti.

Apa, la fel ca si padurea, reprezinta securitatea, siguranta unei tari si acest lucru trebuie sa reprezinte pentru noi un obiectiv.

Mi-ar fi placut ca Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor sa aiba o alta greutate la nivel de Guvern. Cred ca voi reusi, poate, ca prin Strategia de securitate a proiectului pe care specialistii din cadrul ministerului, oameni de stiinta, Academia Romana o vor scrie si va fi in dezbatere, importanta mediului sa stim ca este, de fapt, importanta modului in care traim”, a afirmat Gavrilescu, citata de Agerpres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *