Ministrul Rovana Plumb: Orice dezvoltare economica trebuie sa fie durabila

  0
  410
  Ministrul Rovana Plumb: Orice dezvoltare economică trebuie să fie durabilă
  Ministrul Rovana Plumb: Orice dezvoltare economica trebuie sa fie durabila
  Ministrul Rovana Plumb: Orice dezvoltare economica trebuie sa fie durabila

  Ministrului Mediului, Rovana Plumb, a declarat vineri, la Constanta, ca „orice dezvoltare economica trebuie sa fie durabila”.

  „Ca ministru al Mediului, as vrea sa va spun ca orice dezvoltare economica trebuie sa fie una durabila, adica protectia mediului sa fie o componenta esentiala. Ca ministru al Mediului voi veghea in permanent ca toate standardele de mediu sa fie respectate astfel incat sa nu existe niciun fel de impact la nivelul cetatenilor”, a spus Rovana Plumb, intr-o conferinta de presa, intrebata despre modul in care explorarea si exploatarea gazelor de sist imbina dezvoltarea economica si protectia mediului, informeaza Agerpres.

  Cateva persoane au protestat vineri, timp de aproape 15 minute, in fata Regiei Autonome Judetene de Apa (RAJA) Constanta, impotriva proiectului de lege privind unele masuri aferente exploatarii minereurilor auro-argentifere din perimetrul Rosia Montana.
  Protestatarii au purtat mesaje impotriva ministrului Rovana Plumb, criticand proiectul de lege adoptat de Guvern saptamana aceasta. „Orice protest intr-o societate democratica este normal. Fiecare are dreptul sa-si exprime parerile”, a declarat ministrul Mediului.

  Rovana Plumb a participat vineri, la Constanta, la lansarea proiectului ‘Extinderea si modernizarea infrastructurii de apa si apa uzata pentru regiunea Constanta-Ilfov’, proiectul in valoare de peste 49,7 milioane de euro fiind implementat de RAJA.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.