Misterele Google Street View: Barbatul cu trei picioare si baiatul cu cap de cal

0
298

Iluzii optice sau bizarerii ale naturii? Asta se intreaba utilizatorii de interet care au dat peste fotografiile ciudate surpinse de serviciul Street View al companiei Google.barbatul cu cap de cal

Street View, serviciul de imagini panoramice oferit de Google, a imortalizat de-a lungul timpului o multime de scene ciudate sau scandaloase, insa doua dintre ele au creat adevarate controverse pe internet.

Un astfel de exemplu este barbatul cu trei picioare si doua capete, care a fost fotografiat in Hawes, Yorkshire. In jurul britanicului bicefal au fost tesute o multime de teorii, insa cea mai plauzibila dintre ele este varianta unei banale iluzii optice, scrie Telegraph.co.uk.

Un caz mai complex este insa cel al baiatului cu cap de cal, fotografiat in Aberdeen in doua raduri: prima oara purtand un pulover mov, a doua oara plimbandu-se alaturi de o colega de scoala.

El a devenit un adevarat fenomen international, utilizatorii de internet inghesuindu-se sa ofere detalii privind originea sa. Unii sustin ca in viitor se va dovedi ca este vorba despre o campanie publicitara, in vreme ce altii au atras atentia, in mod just, ca oricine poate achiztiona o masca de cal daca este dipsus sa sacrifice cateva lire.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.