Monstrii de la Targu-Jiu

0
311

Licitatiile, gradinile zoologice, adoptiile sunt cateva dintre solutiile la care ar trebui sa apelam cand gasim un animal abandonat. Insa toate acestea necesita timp, rabdare si dragoste fata de bietele patrupede abandonate de proprietari fara suflet si fara simtul raspunderii.
animale fara stapan
Exact ca ei sunt si reprezentantii Politiei Comunitare din Targu-Jiu care gasesc de cuviinta sa trimita 27 de cai la abator, decat sa-i dea spre adoptie sau chiar sa-i vanda. Iar din banii acestia, cine stie, ar putea candva sa construiasca un adapost pentru animalele abandonate. Si in acest fel poate am intra si noi cu adevarat in Uniunea Europeana, inscriindu-ne pe lista tarilor civilizate.
Aproape 30 de cai stransi de Politia Comunitara a municipiului Targu-Jiu de pe strazi vor fi valorificati, in cursul acestei saptamani, prin predarea lor unui abator de profil din judetul Teleorman, relateaza Agerpres. Actiunea de strangere a cailor fara stapan a fost impusa de faptul ca in ultima vreme acestia constituie un real pericol pentru circulatie, un numar mare de accidente, dintre care unele mortale, fiind generate de impactul masinilor cu aceste animale lasate in libertate pe carosabil. Potrivit directorului Politiei Comunitare Targu-Jiu, Ion Tudor, cei 27 de cai, care nu au fost revendicati de stapani, vor fi expediati la abator spre a fi sacrificati si valorificati.

Sursa: Ziua

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.