Monstrii ecologici din comunitate au fost prinsi in poze

  0
  282

  Castigatorii concursului „Vreau o Romanie mai curata!”, desfasurat in perioada 21 aprilie – 12 iulie 2010, au fost premiati aseara, in cadrul unei gale.concurs de fotografie

  Concursul, care a avut ca tema „Monstrii din comunitatea ta”, a promovat principiile protectiei mediului si ale revalorificarii resurselor. Din cele peste 300 de materiale digitale trimise, premiul I la sectiunea „Foto/ Fotoreportaj” a fost castigat de Catalina Iordache, cu lucrarea „Centrul vechi – soarele straluceste peste tot”.

  La sectiunea video, castigator a fost George Oprea, cu materialul „Nature”. Juriul a fost format din reprezentanti ai Ministerului Mediului, Valentin Negoita, din partea Asociatiei Ecotic, Ioana Avadani, din partea Centrului pentru Jurnalism Independent, Bogdan Cristel, fotoreporter Reuters, si Mihai Radulescu, realizator la Televiziunea Romana.

  „Acest proiect este mai special, prin simplul fapt ca publicul a avut libertatea de a exprima, intr-un mod mai mult sau mai putin artistic, ceea ce organizatia noastra comunica in mod constant prin campaniile si proiectele pe care le derulam: indiferenta fata de DEEE-uri (deseuri de echipamente electrice si electronice – n.r.) are efecte daunatoare atat asupra sanatatii noastre, a tuturor, cat si a mediului”, a declarat Valentin Negoita, presedintele Ecotic.

  Castigatori la foto reportaj

  – Premiul I: „Centrul vechi – soarele straluceste peste tot” – Foto: Catalina Iordache
  – Premiul II: „Carcasa de televizor colectata in timpul unei actiuni de ecologizare desfasurate in ziua de 8 iunie 2010 in zona drumului care uneste localitatea Zarnesti cu satul Magura” – Foto: Sorin Panaitescu
  – Premiul III: „3 turnuri” – Foto: Razvan Olaru

  Sursa: Adevarul

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.