Motii din Vadu Motilor, calificati in meseria de bucatar de Clubul Ecologic Transilvania

  0
  364
  Cursant din Vadu Motilor
  Cursant din Vadu Motilor

  Clubul Ecologic Transilvania cu sprijinul Primariei Vadu Motilor organizeaza incepand cu data de 12 mai 2011 cursurile de formare profesionala in meseria de bucatar pentru un numar de 28 de locuitori ai comunei Vadu Motilor, persoane ocupate in agricultura de subzistenta.

  Cursurile fac parte din proiectul „Oportunitati de ocupare in contextul dezvoltarii durabile a Muntilor Apuseni”, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, 2007-2013.

  „Dezvoltarea turismului in zona Muntilor Apuseni depinde in buna masura de calitatea serviciilor oferite turistilor. Cursurile organizate de noi vin sa contribuie la cresterea calitatii acestor servicii oferind totodata locuitorilor zonei sansa de a se integra pe piata muncii”, a declarat Cristian Dogar, managerul de proiect al Clubului Ecologic Transilvania.

  Astfel de cursuri vor mai fi organizate in perioada urmatoare si in alte localitati din zona montana a judetelor Alba, Bihor si Cluj. Proiectul realizat de Clubul Ecologic Transilvania in parteneriat cu Universitatea Babes-Bolyai, ofera oportunitati de formare profesionala in meseriile de bucatar si barman-ospatar precum si de dezvoltare a competentelor legate de utilizarea computerelor si limba engleza pentru 240 de persoane ocupate in agricultura de subzistenta din zona Muntilor Apuseni – judetele Alba, Bihor si Cluj.

  Proiectul mai cuprinde o campanie de promovare a culturii antreprenoriale in mediul rural, consiliere si asistenta pentru antreprenori si suport acordat autoritatilor locale pentru elaborarea si implementarea strategiilor integrate pentru diversificarea economiei locale.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.