2.000 de elevi au curatat parcurile orasului

0
435
2.000 de elevi au curatat parcurile orasului
2.000 de elevi au curatat parcurile orasului

Zonele verzi si unele parcuri din oras au fost ecologizate astazi simultan in cadrul celei de a opta editii a manifestarii „Iubesc Clujul curat”. La aceste actiuni au luat parte peste 2.000 de elevi din scolile si liceele clujene.

Parcul Cetatuie, zona Faget, zona Cartodromului si parcul Detunata din Gheorgheni, Parcul Aurel Vlaicu din Marasti si liziera padurii Faget aferenta strazii Negoiu, dar si baza sportiva Parang au fost ecologizate astazi de catre cei peste 2.000 de elevi care au fost voluntari pentru o zi in cadrul proiectului „Iubesc Clujul curat”.

„Elevii au adunat in urma acestei actiuni 40 de metri cubi de deseuri, ceea ce reprezinta echivalentul cantitatii de deseuri pe care au ridicat-o companiile de salubrizare in urma zilei de 1 Mai, si circa 50% din ceea ce se gasea pe aceste terenuri in anii trecuti la actiuni similare”, au afirmat reprezentantii Biroului Mass-Media al Primariei, cei care au organizat actiunea impreuna cu Inspectoratul Scolar Judetean Cluj.

„Iubesc Clujul curat” continua cu un concurs pe teme ecologice ai carui castigatori vor fi anuntati pe data de 1 iunie in Piata Unirii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.