Actiune de ecologizare a Vaii Ruscova

Ecologizare

La data de 10.05.2011, in comuna Repedea a avut loc o actiune de ecologizare a Vaii raului Repedea, pe o lungime de peste 2 km.
La actiune au participat peste 40 de elevi de la Scoala de Arte si Meserii Repedea (cu sprijinul domnilor prof. dr. geo Cureleac Vasile – director adjunct, prof. Coposciuc Adrian – profesor de educatie fizica si prof. Ruscovan Ioan – profesor de chimie), 12 voluntari de la Asociatia Ivan Krevan (tineri cu varsta cuprinsa intre 15 si 19 ani) si primarul comunei Repedea – dl Tiudic Pavel.
Actiunea s-a finalizat cu un picnic (hrana – mititeii au fost asigurati de Primaria Repedea) iar participantii la actiune au putut pune intrebari domnului primar despre cum se conduce comuna si ce si-ar dori tinerii sa se intample in localitate. De asemenea, s-au organizat diverse jocuri de animatie pentru participanti.
Primaria Repedea a asigurat hrana pentru participanti, sacii menajeri si colectarea sacilor cu deseuri.

Azi s-a finalizat si activitatea de amenajare a unui loc de popas la confluenta raului Repedea cu paraul Sehleani (in acest loc se organizeaza cele mai multe iesiri in natura de catre localnici). S-a montat o masa si doua lavite pentru viitori excursionisti.
Au participat 6 voluntari ai Asociatiei Ivan Krevan.

De azi, trebuia sa inceapa activitatea de invatare a persoanelor mai in varsta din comuna Repedea, sa foloseasca computerul. Din pacate, din motive mai mult subiective ale participantilor cursul a fost amanat pentru o perioada viitoare.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente