Mii de tineri au participat la inaugurarea primului Centru Judetean de Voluntariat

  0
  303
  Mai mult de 38% dintre romani doneaza bani si fac voluntariat
  Glad Varga alaturi de ceilalti tineri

  Glad Varga, de 24 de ani, este unul dintre tinerii aradeni care de ani de zile este implicat in tot felul de activitati de voluntariat. Astazi el, alaturi de mii de tineri aradeni au participat la inaugurarea primului Centru Judetean de Voluntariat.

  Ba mai mult decat atat, in Piata Avram Iancu au format din propriile corpuri cuvantul Arad.

  „Inca din scoala generala am participat la organizarea diferitelor spectacole. Si la liceu m-am implicat in tot ceea ce se organiza si era disponibil. Vorbim fie de dezbateri, de balul bobocilor sau alte activitati de tineret”, spune Glad Varga. El face parte dintre tinerii din Arad care au avut curajul sa infiinteze o asociatie, sa initieze proiecte, sa organizeze evenimente. Este vorba despre Asociatia „Educatio”, pe care o si conduce.

  Impreuna cu alti membri ai asociatiei au inaugurat un proiect, care vizeaza ONG-urile in domeniul social si sanatate, cultural, educatie, protectia mediului, religie si interculturalitate, tineret si voluntariat.

  Glad spune ca face voluntariat din placere si din dorinta de a-i ajuta pe cei din jur.

  Tinerii care au participat astazi la eveniment spun ca vor fi voluntari pentru comunitate. Printre acestia se afla si Stefana Stoica, care spune ca doreste sa faca ceva pentru Arad.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.