Frumusetile Parcului Natural Gradistea Muncelului Cioclovina, prezentate de un „liliac”

Frumusetile Parcului Natural Gradistea Muncelului Cioclovina, prezentate de un "liliac"

Elevi din mai multe judete ale tarii s-au adunat la Orastie, unde au participat la o conferinta nationala

Scoala Generala „Dr. Aurel Vlad” din municipiul Orastie a gazduit, zilele trecute, o conferinta nationala, la care au participat elevi din mai multe judete ale tarii.

Intitulata „Unitate in diversitate”, conferinta a facut parte din cadrul unui proiect incheiat in parteneriat cu administratia Parcului Natural Gradistea Muncelului Cioclovina, denumit „Frumusete la tot pasul”. Actiunea a avut ca scop cunoasterea si protejarea zonei natale, din punct de vedere geografic si istoric, prin promovarea si diseminarea rezultatelor muncii si creativitatii elevilor si cadrelor didactice. Sub forma unui concurs national, copiii au realizat diferite prezentari despre locurile importante pentru ei. Parcul Natural Gradistea Muncelului Cioclovina a fost prezentat, cu mandrie si intr-un mod original, de elevul Bogdan Turdasan, deghizat in li-liac. Au fost expuse toate lucrarile elevilor care au participat, acordandu-se premii pentru cele mai bune dintre ele.

Proiectul, in cadrul caruia s-a desfasurat conferinta, a fost initiat de mai multe cadre didactice de la institutia de invatamant din Orastie. Toti elevii participanti vor pleca intr-o excursie, in iunie, in Parcul Natural Gradistea Muncelului Cioclovina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *