Nemirschi: Extinderea Programului Rabla la firme depinde de Ministerul Finantelor

  0
  330

  Ministrul Mediului, Nicolae Nemirschi, a declarat, sambata, la Bistrita, ca extinderea Programului „Rabla” si la firme este conditionata de acordul Ministerului de Finante.
  n. nemirschi
  Nicolae Nemirschi a declarat, la o intrunire cu autoritatile locale din Bistrita-Nasaud, ca i-a venit ideea sa extinda programul la firme fiindca nu exista interes prea mare din partea persoanelor fizice sa isi schimbe masinile vechi prin Programul „Rabla”.

  „Este de inteles data fiind aceasta criza economica. Pe mine, ca ministru al Mediului, ma intereseaza sa scot rablele de pe sosele. Nu ma deranjeaza sa dau banii aceia, 3.800 de lei, firmelor. Mai trebuie sa primesc un acord din partea Ministerului Finantelor pentru ca acest lucru sa fie posibil”, a declarat Nemirschi, care a spus ca se analizeaza in prezent modalitatea in care se va acorda subventia respectiva daca va fi ajutor de stat sau se va gasi alta formula.

  Guvernul a aprobat inlocuirea in acest an a 60.000 de autovehicule, fata de 40.000 in 2008, iar prima de casare a crescut la 3.800 lei, echivalent in prezent cu aproximativ 885 euro, de la 3.000 lei anul trecut.

  Sursa: Realitatea TV

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.