Niste biete gaini au speriat cumplit cinci tigri

Tigrii de la o gradina zoologica din China sunt atat inofensivi incat se sperie pana si de gainile pe care ar trebui sa le manance. tigri albi

Gradina zoologica din Chongqing are cinci exemplare rare de tigri albi, invatati sa execute diverse giumbuslucuri pentru a-i distra pe vizitatori. De curand, ingrijitorii au introdus in custile lor gaini vii, insa in loc sa le vaneze, acestia s-au speriat de bietele oratanii.

„Din cauza stilului bland de viata si a oamenilor si-au pierdut instinctele. Am incercat sa-i hranesc cu gaini vii, dar am avut parte de o scena amuzanta. Tigrii s-au speriat atat de tare incat nici nu s-au apropiat de ele. O gaina a lesinat si atunci s-au apropiat de ea. Dar cand aceasta s-a trezit, au fugit ingroziti”, a povestit un ingrijitor.

Administratorii gradinii vor sa aduca in cusca tigrilor blanzi si unul salbatic, pentru a le arata celor domesticiti cum sa vaneze. „Daca nici acest lucru nu va da roade, le vom reduce din portiile de mancare pana cand vor fi atat de infometati incat vor fi fortati sa atace prada”, au spus ingrijitorii.

Sursa: Libertatea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *