O caprioara alba naste conflicte intre vanatori

0
2628

SCOTIA. O caprioara alba extrem de rara a fost descoperita in padurile scotiene. Exemplarul a starnit un adevarat razboi in Scotia intre vanatorii care vor sa-l omoare si cei pentru protectia animalelor.
caprioara alba
Caprioara cu blana alba, despre care expertii spun ca nu este albinoasa, este atat de neobisnuita incat de la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial au fost vazute doar cateva exemplare, potrivit Earth Telegraph. Kevin Stuart, proprietarul terenului unde traieste caprioara, spera sa capete 6.000 de lire sterline pe ea, de la un cautator de trofee, cand va incepe sezonul de vanatoare peste trei saptamani.
De cealalta baricada se afla organizatiile de protectia animalelor care sunt ingrozite de cruzimea proprietarului. Iubitorii de animale au botezat-o pe caprioara Pearl. Richard Prior, un expert in animale salbatice, a declarat ca un exemplar alb este o raritate, intrucat in ultimii 60 de ani au existat mai putin de 12 exemplare. Foarte multi oameni sunt dezgustati la ideea ca aparitia unui astfel de animal superb si foarte rar a starnit o cursa pentru a-l ucide.

Sursa: Universul Padurii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.