O expoziție cu fotografii surprinse în locuri speciale din România poate fi admirată, în Piața Unirii din Cluj-Napoca
O expozitie cu fotografii surprinse in locuri speciale din Romania poate fi admirata, in Piata Unirii din Cluj-Napoca

Expozitie ”Romania salbatica” in Piata Unirii

O expozitie cu fotografii surprinse in locuri speciale din Romania poate fi admirata, in Piata Unirii, in perioada 18-27 iulie.

Proiectul initiat de fotograful Dan Dinu, in colaborare cu World Wide Fund for Nature(WWF), cuprinde o serie de 50 de fotografii, expuse pe panouri de mari dimensiuni, prezentand locuri spectaculoase din cele 13 parcuri nationale ale Romaniei si din Rezervatia Biosferei Delta Dunarii.

”Incercam sa aducem in atentia romanilor tot ce este mai frumos.Cand am inceput, mi-am aratat mie cat de frumos este, iar apoi si celorlalti”, a declarat fotograful Dan Dinu.

”Vrem sa aratam ca avem aceste valori aproape de noi si trebuie sa ne mandrim cu ele. Speram ca dupa ce vor vedea aceste fotografii, oamenii vor lua rucsacul in spate si vor pleca sa viziteze acele locuri”, a precizat si Directorul de Program WWF Romania, Margo Csibi.

Expozitia face parte din proiectul mai amplu Romania salbatica, initiat in 2010, ale carui destinatii sunt toate cele 28 de parcuri nationale, naturale si geoparcuri din Romania.

Expozitia in aer liber ”Romania salbatica” va fi deschisa publicului non-stop in perioada 18-27 iulie, in Piata Unirii.

Pentru mai multe informatii despre proiect accesati site-ul www.romaniasalbatica.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here