Un iesean a fost amendat cu 700 de lei de catre politistii locali pentru ca arunca deseuri pe albia Bahluiului
Un iesean a fost amendat cu 700 de lei de catre politistii locali pentru ca arunca deseuri pe albia Bahluiului

Marti, 17 iulie, o echipa de politisti locali ieseni a depistat un barbat in timp ce arunca deseuri dintr-un camion pe albia raului Bahlui. Politistii l-au identificat pe barbat in timpul executarii serviciului de mentinere a ordinii si linistii publice in zona Tatarasi, in timp ce patrulau pe strada Sf. Ioan.

Purtatorul de cuvant al Politiei Locale Iasi, Nicoleta Deciu a declarat ca in urma sesizarii faptei barbatului, oamenii legii au trecut la legitimarea acestuia, in urma careia au constatat ca este domiciliat in judetul Iasi: ”Pentru fapta comisa persoana mentionata a fost sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 700 lei, conform H.C.L.M. Iasi, nr. 172/2002, cu privire la aruncarea sau depozitarea pe domeniul public precum si in alte locuri publice a rezidurilor menajere si vegetale, a molozului si a altor reziduri, a bunurilor material de orice fel”.

Potrivit reprezentantilor Politiei Locale Iasi pentru nerespectarea normelor de curatenie, de la inceputul anului, politistii institutiei au aplicat peste 200 de sanctiuni contraventionale, cu valori cuprinse intre 360 si 2.500 lei, conform Hotarii de Consiliul Local Municipal Iasi, nr.172/2002.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here